CEO de Coinbase: la sortida a borsa implica "un canvi en la legitimitat" per a les 'criptos'

"Els bancs solien penjar-nos les trucades", ha explicat Brian Armstrong

Per

Bolsamania | 15 abr, 2021

El salt a Nasdaq del bròker de criptodivises Coinbase, que va arribar a pujar un 70% aquest dimecres i va acabar tancant amb alces del 30%, suposa un punt d'inflexió per a tot el sector de les 'criptos', segons el conseller delegat de la companyia, Brian Armstrong.

"Els bancs solien penjar les trucades de Coinbase i molta gent pensava que la plataforma de divises digitals era una mala idea", ha explicat Armstrong durant un debat a l'aplicació Clubhouse després del debut de les accions. "Ara els alts executius dels bancs que van ajudar a Coinbase a sortir a borsa estan trucant per preguntar com poden entrar ells mateixos a les monedes digitals", ha afegit.

Armstrong ha explicat que sent que l'operació suposa "un canvi en la legitimitat no només per Coinbase, sinó per a tot la indústria". "Les criptodivisas tenen una oportunitat de ser una força important al món financer", ha assegurat.

La plataforma de compravenda de monedes digitals va debutar aquest dimecres al Nasdaq i va esdevenir la primera empresa de l'ecosistema 'cripto' que arriba a Wall Street. Les accions de la companyia van tancar als 328,28 dòlars, una alça del 31,3% enfront del seu preu de sortida de 250 dòlars per títol.

Durant els primers minuts del seu debut -que va ser al migdia-, el preu de les accions de Coinbase va arribar a pujar fins als 429 dòlars, amb una alça del 72%.

Últimas noticias