El Nikkei lidera les caigudes als parquets asiàtics seguint l'estela de Wall Street

Perd un 1,3%

Per

Bolsamania | 14 jun, 2022

L'índex Nikkei del Japó ha caigut un 1,3% fins a tancar als 26.629,86 punts, seguint la forta caiguda de Wall Street durant la nit, encara que les pèrdues de l'índex de referència s'han reduït una mica gràcies als guanys dels futurs sobre les accions nord-americanes. La resta dels parquets asiàtics acaben en vermell.

El sentiment d'aversió al risc ha estat desencadenat per les dades de l'IPC dels EUA de divendres, que van superar les expectatives de mercat i van espantar els mercats, portant-los a descomptar pujades més agressives dels tipus d'interès per part de la Fed (Reserva Federal), afirma Tina Teng, analista de mercats de CMC Markets.

Les pèrdues al Nikkei han estat generalitzades, amb Daiichi Sankyo caient un 7,0%, NEXON perdent un 5,65% i Hoya baixant un 5,2%. L'USD/JPY s'ha situat als 134,64, enfront dels 134,76 del tancament de la borsa de Tòquio de dilluns. El rendiment del deute públic japonès a 10 anys es manté sense canvis al 0,250%.

A Hong Kong, l'índex Hang Seng s'ha recuperat de les pèrdues anteriors i ha aconseguit tancar pla. Tot i això, les accions d'Alibaba, que cotitzen a Hong Kong, han continuat baixant un 2%.

Les accions de la Xina continental també han baixat. El Shanghai Composite s'ha mantingut pla i el Shenzhen Component ha rondat lleugerament per sota de la línia plana.

El Kospi de Corea del Sud ha baixat un 0,46%.

Últimas noticias