Videoanàlisi d'Acciona: pot atacar els màxims històrics en qualsevol moment

Els títols pugen un 25% l'any

Per

Bolsamania | 06 set, 2021

Acciona es troba desplegant un estret i impecable moviment lateral des de principis d'any, amb un suport molt clar als 120 euros i resistència als 142-142,50 euros.

Acciona és un bon exemple sobre allò que de vegades comentem que un títol pot caure amb força o pot desplegar un ampli lateral sense deixar de ser alcista per això a mitjà i llarg termini. Així, el que tenim és un lateral de manual des que va començar l'any amb suport als 120 euros i resistència a la zona dels 142-142,50 euros. I tot l'anterior dins d'una impecable tendència alcista de fons, o primària. A més, podem observar un impecable canal alcista pel qual s'està desplaçant el valor des de mitjans de 2012.

En resum, ens trobem davant d'un clar mantenir en cartera i tot suggereix que més aviat que tard el preu pot atacar la resistència que té als màxims anuals. I per sobre ja no hi ha res fins als màxims històrics que el títol va marcar al novembre de 2007 als 149,40 euros. Per sobre i com segur ja sabeu es col·locaria en pujada lliure absoluta, amb les implicacions alcistes que això acostuma a tenir per a qualsevol subjacent en aquesta situació.

Últimas noticias