Tesla, en pujada lliure absoluta, s'ha disparat un 500%

Els títols han pujat un 500% enguany

Per

Bolsamania | 01 set, 2020

A l'última anàlisi que vam fer sobre la companyia, a la fi de juliol, recordàvem que el que és realment important és sempre el preu. Al final, això és l'única cosa que importa.

Tècnicament la situació de Tesla és un calc de la d'Apple en el sentit que són dos valors que han anat marcant màxims de tots els temps gairebé diàriament. És el que té la pujada lliure. Pel que fa a l''split' que ha fet la companyia, no ha fet que canviés res realment. La companyia i els seus números són els mateixos. Simplement hi ha més accions en circulació a un preu inferior, però el pastís (percentatge d'inversió en la companyia) dels inversors és la mateixa. En tot cas, pot fer-la més atractiva (psicològicament parlant) per als petits inversors, que ara poden comprar una acció per $450, quan abans necessitaven $2.500. Però res més.

Tècnicament continuem dient el mateix que fa mesos, que el preu sempre mana i que aquest no pot ser més alcista. El mercat, per més ràbia que els faci a alguns (tots els que s'han quedat fora mirant, que són molts), no pot ser més alcista. El mercat poques vegades s'equivoca i només mira al futur i res més. No està reflectint als preus els resultats del segon trimestre, ni els del tercer. Està mirant a llarg termini, a anys vista i està donant a entendre que el futur de la companyia és immillorable. El que no és incompatible, en absolut, amb el fet que en algun moment el preu pugui corregir amb força (fase de reacció).

Gráfico semanal de Tesla

Últimas noticias