Tesla acaricia els màxims històrics: pujada lliure imminent?

Cotitza a menys d'un 5% dels màxims anuals i històrics, als 900,40 dòlars

Per

Bolsamania | 20 oct, 2021

Els títols de Tesla acumulen un 'ral·li' de més del 20% des dels mínims de setembre i tot apunta que els màxims històrics poden ser atacats en qualsevol moment.

Des del punt de vista de l'anàlisi no hi ha moltes novetats per explicar pel que fa a l'evolució del preu, doncs ja hem parlat llargament de com es trobava 'surfejant' el valor sobre l'anomenat "encreuament de la mort". I fins avui. Sense fer gaire soroll ja el tenim a les portes dels màxims històrics als 900,40 dòlars. Els 880,80 dòlars, si parlem en preus de tancament.

El normal és que després del vertical 'ral·li' de les últimes setmanes es prengui un respir (fase de reacció), per intentar atacar amb èxit els màxims de tots els temps. Si aconseguís confirmar per sobre amb comoditat i en espelmes setmanals, tindrem un nou i important senyal de fortalesa a mitjà i llarg termini. Quin seria el següent objectiu? No ens enganyem, ningú ho sap. Però el realment important ara mateix no és això. La clau està ara en aconseguir batre els màxims històrics amb claredat i en espelmes setmanals. Des d'aquest moment el tindrem, un cop més, en pujada lliure absoluta.

Gràfic diari de Tesla

Últimas noticias