Siemens Gamesa tracta de construir un rebot des de la base del canal baixista

El valor acumula una caiguda del 60% des dels màxims històrics de principis de 2021

Per

Bolsamania | 25 gen, 2022

Siemens Gamesa cotitza just en aquest moment en plena zona de suport, o millor dit, si cal llançar-se a la piscina en els títols del fabricant d'aerogeneradors ha de ser ara, a la base del canal baixista.

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça dins de dues rectes paral·leles, però amb pendent negatiu. La part superior del canal s'anomena zona de resistència i la part inferior, zona de suport. I la condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé tres a la zona de suport (la base del canal) i dos a la part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal.

L'operativa quan el preu és dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base, si l'operativa del valor en qüestió ho permet, és clar.

I atès que tenim el títol a la base del canal és quan ara té sentit llançar-se a la piscina, almenys per trading (un rebot de curt termini), sempre que no perfori els mínims d'aquest dilluns en preus de tancament. Amb objectiu de pujada màxima a la part alta del canal, ara als aproximadament 20,90 euros.

Gràfic diari de Siemens Gamesa (SGRE)

Últimas noticias