Per sobre dels alts de març el SOX de semiconductors confirmaria figura de tornada

Tot i el darrer rebot l'índex encara cau un 17% des dels màxims històrics de principis d'any

Per

Bolsamania | 05 abr, 2022

L'índex de semiconductors de Filadèlfia el componen les 30 empreses més grans relacionades amb el disseny, distribució, fabricació i venda de semiconductors. Aquest índex és el cor del Nasdaq i, per tant, de la tecnologia, pel bé i pel mal.

Recentment hem parlat de la fallada baixista de l'índex dels semiconductors on aquest ha arribat a rebotar un 20% des dels mínims de març. Però tot i això no podem dir que tenim figura de tornada en l'índex. Els màxims i mínims decreixents segueixen aquí i així no es puja. Ara bé, per sobre dels màxims de març no només tindrem un primer màxim creixent, que no és poca cosa. A més, ens trobaríem amb un potencial cap i espatlles que el projectaria cap a la zona de màxims anuals i històrics.

Però no ens avancem als esdeveniments, perquè de moment no hi ha res. El preu cotitza a zona de ningú en aquest moment, lluny del suport dels 3.180 i dels 3.030 punts i lluny dels màxims de març als 3.633. Un tancament amb comoditat per sobre d'aquesta darrera referència seria un primer avís a navegants que alguna cosa podria estar començant a canviar (per bé) al cor del Nasdaq.

Gràfic diari del PHLX Semiconductor (SOX)

Últimas noticias