Més benzina per als bancs: l'EURO STOXX Banks polvoritza la part alta del canal

Des dels mínims de gener el sectorial bancari europeu es revalora un 13%

Per

Bolsamania | 08 feb, 2022

Des del març de l'any passat tenim l'índex que engloba els principals bancs del Vell Continent encaixat dins un canal alcista impecable. Rebotant cada cop que es recolza a la base d'aquest i prenent-se un respir quan n'acarona la part alta.

I durant les últimes sessions aquest ha estat atacant una vegada i una altra la part alta del canal alcista, per definició resistència. Falta conèixer el tancament de l'espelma setmanal per allò que tinguem un senyal de ruptura més fiable, però aquest dimarts l'índex es troba superant amb claredat la part alta del canal. I la teoria xartista resa que quan això passa el normal és que el canal es desdobli a l'alça.

És a dir, que s'accelerin més, si és possible, les pujades de manera que el preu acabi recorrent a l'alça l'amplada del canal alcista des del seu punt de ruptura. Cosa que acabaria portant cap a la zona dels aprox. 130 punts. Si bé és cert que el normal és que acabi restant la totalitat de l'últim gran impuls a la baixa, o el que és el mateix de tornar als màxims del 2018 als 143 punts. Això és més d'un 25% de pujada addicional des d'aquí de cara als propers mesos, lògicament.

Gràfic diari de l'EURO STOXX Banks des de gener de 2018

Últimas noticias