L'IBEX 35, ni ataca resistències ni perfora suports

El selectiu puja un 10% vs. el 15% de l'Euro Stoxx 50

Per

Bolsamania | 30 set, 2021

Malgrat haver-se incrementant la volatilitat durant les últimes sessions, la veritat és que no hi ha canvis des del punt de vista dels gràfics. D'alguna manera es pot dir que l'IBEX cotitza a zona de ningú, lluny de les primeres zones de control.

Aquest dimarts l'IBEX ens va dibuixar una imponent envolupant baixista, figura que en la majoria de les ocasions acostuma a portar amb si importants caigudes de curt termini. I el rebot d'aquest dimecres es va frenar just al 50% d'aquesta espelma. La volatilitat s'ha incrementat durant els últims dies, però per la resta tot segueix més o menys igual. Sense canvis significatius. L'únic "però" en aquest moment és que tenim l'IBEX en zona de ningú, lluny de les primeres zones de control per baix i per dalt.

Així, com a suports tenim els mínims de dimarts (8.769) i per sota els mínims de setembre, als 8.550 punts. Per sobre, pel costat de les resistències tenim els màxims d'aquest mes (9.055) i per sobre dels màxims anuals als 9.310 punts. El que està clar és que mentre no superem els 9.055 punts el biaix de trading segueix sent lateral-baixista.

Gràfic diari de l'IBEX 35

Últimas noticias