L'espiral baixista de DIA no sembla tenir fi: enèsim mínim històric del valor

Aquest divendres cotitzen 51.387 milions de nous títols

Per

Bolsamania | 13 ago, 2021

Des d'aquest matí cotitzen les accions en DIA procedents de les últimes ampliacions de capital realitzades per la cadena de supermercats per reforçar el seu balanç financer i evitar així la fallida.

La setmana passada el grup va concloure amb èxit una ampliació de capital de 1.082 milions d'euros, que va elevar el nou capital social de l'empresa fins als 580.600.000 d'euros, dividit en més de 58.000 milions d'accions a raó de 0,01 euros de valor nominal cadascuna. Tècnicament no hi ha res a afegir al que ja comentat recentment sobre el valor, ja que es tracta d'un valor en caiguda lliure absoluta.

Durant la sessió el valor ha arribat a caure un 6% marcant un nou mínim de tots els temps als 0,0208 euros, de moment. Però la realitat és igual el que faci el títol perquè res canviarà realment. Rebots violents tindrem, sens dubte. Però es tractarà de simples rebots dins d'una tendència baixista de fons que no té fi. De fet, la primera resistència de veritat la tenim als 0,031 euros. I per arribar fins aquí el valor 'només' ha de pujar un 44% més.

Violents rebots puntuals a part, sempre hem dit d'aquest tipus de títols que són una pèrdua de temps i de diners. Ja només el preu al qual cotitza ho diu tot, absolutament tot.

Gràfic diari de DIA

Últimas noticias