La borsa d'Atenes cotitza a un 90% dels màxims històrics

Des de l'inici de la crisi ha rebut 260.000 milions d'euros en préstecs

Aquest dilluns el país grec va donar per finalitzat el tercer programa de rescat uns vuit anys després de l'inici de la gran crisi financera

Per

Bolsamania | 21 ago, 2018

Igual que el conjunt d'Europa l'índex hel·lè va començar l'última correcció a finals de gener i des d'aleshores s'ha deixat un 20%.

L'últim tram correctiu en l'índex hel·lè s'ha iniciat al mateix temps que per a la resta de les borses europees, just des dels màxims de gener. Des de llavors acumula una pèrdua del 20% i ja el tenim a les portes de l'important suport que presenta en els mínims de novembre, els 700 punts. En teoria, al voltant d'aquest nivell de preus hauríem d'assistir a un rebot de certa entitat ni que fos fruit dels importants nivells de 'sobrevenda' assolits. A mitjà i a llarg termini, tot i que l'índex cotitza un 70% per sobre dels mínims de 2016, aquest segueix immers dins d'una clara tendència baixista. Així ho indiquen els impecables màxims i mínims decreixents. Pel costat de les resistències tenim els màxims anuals als 895,64 punts.

Gràfic setmanal de la borsa d'Atenes (des de finals de 2004)

Últimas noticias