Inditex cau amb força i fa malbé el 'cap i espatlles' invertit

Analitzar aquest títol quan sabem que anunciarà els seus resultats és de ser atrevits

Per

Bolsamania | 12 des, 2018

INDITEX

17:35 16/05/24

  • 43,30
  • -1,14%-0,50
  • Max: 43,98
  • Min: 43,30
  • Volume: -
  • MM 200 : 37,75

Abans de l'obertura del mercat ja advertíem que podíem esperar qualsevol cosa d'aquest títol. Les experiències ens han demostrat que la volatilitat és extrema el dia dels seus resultats.

Fins fa poc més d'una setmana hem fet referència a Inditex (i per aquell llavors també a Telefónica) com els dos grans títols que d'alguna manera estaven portant l'IBEX a aguantar millor que els nostres veïns europeus durant les correccions. De fet, des de mitjans de novembre Inditex va encadenar diverses sessions d'importants pujades on es va arribar a revalorar un 12% en poc més de dues setmanes. És més, el preu superava importants resistències i confirmava una clara figura d'implicacions alcistes en 'cap i espatlles' invertida, amb objectiu de pujada al voltant dels 30 euros.

Però no ens enganyem, no hi ha eines infal·libles als mercats. Cap. I menys quan es tracta d'Inditex i els seus resultats. L'experiència ens ha demostrat en nombroses ocasions (per bé i per mal) que gairebé cada vegada que anuncia els seus comptes canvia la tendència d'aquest moment. I ho ha tornat a fer. Ha despertat amb un imponent buit baixista als 26,33 euros (ara important resistència). I mentre no l'anul·li, o el que és el mateix el tanqui, el biaix de 'trading' en el millor dels casos serà lateral. Arribats a aquest punt ara tenim com a suport la zona dels 24,70 euros i per sota, els 23,28 (mínims d'octubre). I sobretot la zona de control més important de totes es troba en els mínims anuals: els 22,33 euros. Pel costat de les resistències tenim el buit baixista d'aquest dimecres al qual hem fet referència i per sobre, un altre buit baixista, el dels 27,87 euros.

Gràfic diari d'Inditex

Últimas noticias