Gairebé sense fer soroll, Almirall s'acosta a la directriu alcista principal

El valor acumula una caiguda del 30% des dels màxims del passat estiu

Per

Bolsamania | 17 gen, 2022

Una directriu alcista no és ni més ni menys que una recta suport, una recta d'acceleració dels preus on cada cop que el subjacent cau aconsegueix entrar diners al mercat. En aquest punt la demanda és més gran que l'oferta i, per tant, el preu reacciona a l'alça i rebota.

Aquesta recta suport es caracteritza per construir sempre mínims creixents i hem d'exigir-li que, com a mínim, hi presenti tres punts de suport o de tangència. I això és el que tenim en els títols de la farmacèutica Almirall, una impecable directriu alcista que uneix tots i cadascun dels successius mínims creixents des de finals del 2011. Suport dinàmic que en aquest moment passa pels aproximadament 10 euros. O el que és el mateix, si cal llançar-se a la piscina en aquest valor, l'ideal és fer-ho als nivells de preu més propers possibles a aquesta directriu alcista.

Pel que fa a les resistències que cal vigilar, les més immediates són els 11,40 euros, els 12,24 euros (mínims d'octubre) i, sobretot, l'imponent buit baixista dels 12,71 euros. És cert que ara mateix, per trobar-se lluny dels preus actuals, són poc o gens operatives. Però són les que són i són on són.

Gràfic mensual d'Almirall

Últimas noticias