Facebook sembla estar donant forma a un triangle simètric

La cotització ha duplicat el seu preu des dels mínims de març

Per

Bolsamania | 11 des, 2020

Malgrat totes les notícies que s'estan coneixent durant els últims dies sobre les acusacions de mantenir el seu "monopoli" amb conductes anticompetitives, el gràfic segueix apuntant bones formes.

A la vista del gràfic diari de Facebook és evident que, de moment, la cotització està fent oïdes sordes a totes les notícies que s'estan publicant sobre el futur de la qual és la major xarxa social del món. Tècnicament, el que tenim davant és el que es coneix com un triangle simètric (màxims decreixents i mínims creixents). Figura, a priori, d'implicacions alcistes per al preu. A més, els triangles acostumen a ser formacions de continuïtat de tendència, que en aquest cas és impecablement alcista.

I encara que el preu acabi perforant la base del triangle, ja que res és infal·lible als mercats, resulta que tenim una important i interessant zona de suport en el buit alcista de la sessió del 31 de juliol, als 234,50 dòlars. Aquí tindríem en teoria una nova finestra de 'trading' pel costat llarg o alcista, nivell que coincideix, a més, amb la mitjana mòbil de 200 sessions (MM200).

Gràfic diari de Facebook

Últimas noticias