Encara no saps què és un retrocés temporal? Doncs fes una ullada a Prosegur!

Els títols pugen un 17% l'any

Per

Bolsamania | 23 jul, 2021

Les caigudes del 12% en els títols de la companyia de serveis globals de seguretat durant els últims dies encaixen absolutament dins dels paràmetres normals. Acció-fase de reacció es diu.

Un retrocés temporal és un moviment per part del preu on aquest corregeix per comprovar la fortalesa del qual és el nou nivell de suport, abans resistència, que s'ha superat recentment a l'alça. De manera que, un cop el preu cau i es demostra que no pot amb el nou suport, aquest sol reestructurar-se de nou a l'alça. En resum, es pot dir que una retirada temporal és un rebot per després caure, mentre que un retrocés temporal consisteix a corregir per després continuar pujant.

I això és el que tenim en Prosegur, un suport a l'antiga directriu baixista que unia tots i cada un dels successius màxims decreixents des de principis de 2018. Aquesta ha actuat com a resistència en nombroses ocasions i ara estaria actuant com a suport. De la qual cosa es dedueix que mentre el valor respecti els mínims d'aquesta setmana (2,65) l'escenari més probable és el de seguir escalant posicions des d'aquí, amb les seves correccions contra tendència, és clar. Les següents resistències es troben als màxims anuals (3,03) i per sobre dels màxims de 2020, els màxims prepandemia als 3,68 euros.

Gràfic diari de Prosegur

Últimas noticias