El 'cap i espatlles' invertit de Viscofan el projecta cap als 75 euros

Els títols pugen un 34% enguany

Per

Bolsamania | 03 ago, 2020

La renovada fortalesa de Viscofan fa que es situï com el segon valor que més puja de l'Ibex per darrere de Cellnex. És un títol en pujada lliure.

Si recorden, a la fi de maig advertíem de la renovada fortalesa de Viscofan. Ja llavors parlàvem de la figura de retorn en 'cap i espatlles' invertida que apuntava cap als 70 euros. Després de l'últim ajust per dividends, la figura el projecta cap als 75 euros com a objectiu mínim teòric de pujada. Aquest títol ha estat una de les nostres apostes darrerament, i la veritat és que l'última espelma setmanal ens diu que sembla haver-se espavilat una altra vegada: el preu ha saltat després de setmanes de moviment lateral per dalt, marcant nous màxims de tots els temps. Correccions a part, el més normal serà que des d'aquí es reestructuri a l'alça amb objectiu als 75 euros, com a projecció de la figura de retorn en 'cap i espatlles' invertida que va confirmar a principis de maig, quan llavors el preu saltava per sobre de la clavicular de la formació deixant-nos un buit alcista setmanal de 53,90 euros.

Dit això, és cert que aquest tipus de figures funciona millor després d'una gran caiguda i no tant com a continuació de les pujades prèvies. Però coses més estranyes es veuen als mercats. En tot cas, la tendència de fons o primària d'aquest títol és impecablement alcista, que és el que importa en últim terme.

Gráfico semanal de Viscofan

Últimas noticias