Després es complirà o no, però el cap i les espatlles d'IAG apunta cap a l'euro

La primera resistència de veritat es troba al buit baixista dels 1,8375 euros

Per

Bolsamania | 20 des, 2021

La setmana passada vam analitzar els títols de l'aerolínia i dèiem de la companyia que era un valor mort que només servia per fer-nos perdre el temps. I el cert és que la pauta correctiva que es confirmava després de perdre els mínims del setembre continua intacta.

Sí, ho sé. Els cap i espatlles funcionen molt millor quan es produeixen al final d'un important 'ral·li' alcista. Al final d'un ampli impuls comprador. Cosa que no tenim aquí, o sí. Depèn de com es miri, ja que resulta que a l'octubre del 2020 el valor estava als 0,98 euros i aquest mes de març va tocar els 2,57 euros. Una pujada en cinc mesos de més del 160%.

El cas és que el preu està complint tots i cadascun dels requisits de la formació correctiva. L'últim rebot, amb les seves dilatacions a part, encaixa dins del que és una retirada temporal a la línia clavicular del cap i les espatlles. I si finalment es complís, ja que no hi ha eina infal·lible als mercats, aquesta apunta cap als mínims d'octubre de l'any passat als 0,98-1 euro. El que és clar és que mentre l'imponent buit baixista de la sessió del 26 de novembre no es tanqui, l'espasa de Dàmocles de tornar a l'origen del moviment sempre hi serà.

Pel poc que està oberta la sessió d'avui, el preu ens ha construït un nou mínim decreixent i construint màxims i mínims decreixents no es puja.

Gràfic diari d'IAG des de febrer de 2020

Últimas noticias