Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX s'acosta al suport clau del curt termini que presenta als 7.764 punts

Per

Bolsamania | 02 set, 2022

Actualitzat : 11:49

Naturgy és un valor molt interessant per a les properes jornades.

La companyia ha caigut fins al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla que per aquests preus és molt probable que puguem acabar veient una volta de les compres. Un tancament per sobre dels 28,09 euros seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia. No la perdem de vista.

Banc Sabadell es manté cotitzant en una banda lateral just per sota de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 0,70 euros, ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,80 euros.

Caixabank ha aconseguit subjectar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. Des de fa un mes i mig que es mou en una banda lateral cosa que li permet mantenir la tendència alcista principal. Atents a un tancament per sobre dels 3,11 euros, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 3,64 euros.

No perdem de vista l'evolució tècnica d'Acciona. La companyia es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics i després de la formació d'un retrocés temporal als 190 euros és probable que puguem acabar veient la tornada de les compres.

Repsol sembla que es vol subjectar al voltant del suport dels 12,62 euros. La petroliera ha aconseguit respectar la mitjana de 200 sessions, cosa que li permet mantenir la seva tendència alcista del mitjà i llarg termini.

Últimas noticias