Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest divendres

L'IBEX manté oberta la possibilitat d'un rebot

Per

Bolsamania | 22 jul, 2022

Acciona es manté cotitzant en una banda lateral en espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Un tancament per sobre dels 185,5 euros seria el senyal que ens faria pensar en un atac als màxims històrics que presenta als 159,9 euros.

Caixabank torna per sobre de la mitjana de 200 sessions després d'aconseguir superar la resistència de 2,80 euros. El banc manté la tendència alcista del mitjà i del llarg termini i buscarà atacar el nivell dels 3,129 euros.

Bankinter trenca els 5 euros després de pujar un 5,47%. El banc torna per sobre de la mitjana de 200 sessions, si bé hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 5,265 euros per veure la tornada al camí alcista.

Gestamp ha aconseguit superar la resistència dels 3,326 euros i lluita per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. La resistència clau és als 3,749 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, podríem veure una millora substancial del seu aspecte tècnic.

PharmaMar aconsegueix perforar la resistència dels 73,77 euros i s'acosta als màxims anuals que presenta als 77,56 euros. Aquests preus són molt importants, ja que si els acaba superant es podria confirmar un canvi de tendència.

Últimas noticias