Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

El primer nivell de resistència a l'IBEX és als 10.149 punts

Per

Bolsamania | 21 feb, 2024

Atents que Inditex s'acosta als màxims històrics que presenta als 40,12 euros.

Un tancament per sobre aquests preus ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 44 euros.

Es manté el moviment lateral de les darreres setmanes en Sacyr. Atents a un tancament per sobre dels 3,168 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 3,264 euros, nivells clau. La superació d'aquests preus ens faria pensar en un atac als 3,70 euros.

Pujada de Meliá Hotels que polvoritza la resistència dels 6,4 euros. La companyia posa fi al moviment lateral de les últimes setmanes i sembla que busca continuar amb les pujades fins als màxims de l'any passat que va dibuixar als 6,895 euros.

Atents que Tubos Reunidos està perforant la resistència dels 0,737 euros. Es confirma el gir a la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 0,909 euros, màxims de l'any.

Telefónica aconsegueix perforar la resistència dels 3,638 euros. La teleoperadora aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. A curt termini podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 3,859 euros, màxims del mes de gener passat.

Últimas noticias