Així estan les coses en el bitcoin: principals suports i resistències

Cau just un 50% des dels màxims anuals i històrics, als 65.500 dòlars

Per

Bolsamania | 23 jul, 2021

Aquest dimecres vam analitzar el bitcoin i dèiem que si bé és cert que no tenim encara confirmació del final de les caigudes, almenys els mínims del 'martell' han tornat a actuar com a suport, que no és poca cosa.

El fet que el futur del bitcoin estigui respectant els mínims del 'martell' de la sessió del 22 de juny és un detall interessant que no podem obviar. De fet, quan tenim figures d'aquest tipus l'ordre de prou pèrdues de qualsevol posició llarga per trading es col·loca per sota dels mínims del 'martell'. I en el cas que ens ocupa no s'ha perforat. És a dir, tenim un important suport als 28.800 dòlars. Si es perforés en preus de tancament, no descartarem una tornada als anteriors màxims històrics, abans important resistència i ara suport, dels aprox. 20.000 dòlars.

Per sobre, pel costat de les resistències, hem d'anar-nos als últims màxims decreixents, perquè ara mateix no hi ha una altra cosa: els 36.650 dòlars i, sobretot, els 41.335 dòlars (màxims de juny). Per sobre dels 41.335 dòlars, amb folgança, tindrem figura de volta en el bitcoin. I correccions puntuals a part, es diria que el camí cap als màxims anuals i històrics (65.500 dòlars) s'aplanaria bastant.

Gràfic diari del futur del bitcoin

Últimas noticias