A la tercera va la vençuda? IAG posa rumb al buit baixista setmanal dels 2,61 euros

Els títols de l'aerolínia pugen un 21% l'any

Per

Bolsamania | 28 set, 2021

Actualitzat : 12:25

En poc més d'una setmana els títols d'IAG acumulen una pujada del 35%, col·locant-se en aquest moment a zona de ningú. Lluny del suport dels 1,60 i de la important zona de resistència dels 2,5750 euros (els màxims anuals).

IAG és, probablement i des de fa molt de temps, el títol més volàtil del nostre selectiu per al bo i per al dolent. A curt termini i després d'un ral·li del 35% en poc més d'una setmana cal esperar que el preu s'aturi, descansi i es prengui un respir (fase de reacció). El que ens ha assenyalat durant aquesta última fuetada baixista és que ara el suport més important el tenim als 1,60 euros (l'últim mínim de reacció).

Per sobre, pel costat de les resistències, tenim les de sempre. Els màxims anuals als 2,5750 euros i sobretot el buit baixista setmanal de març de l'any passat als 2,6160 euros. Buit que s'ha emplenat en la seva totalitat en un parell d'ocasions, però que encara no s'ha tancat, o el que és el mateix anul·lat. De manera que després d'una consolidació de les últimes pujades no és descartable que, per tercera vegada, intenti atacar el buit baixista. I només si el tanca començarem a mirar el valor amb uns altres ulls.

Gràfic setmanal d'IAG

Últimas noticias