Valors nord-americans que s'han de vigilar aquest dijous a tècnic

Els índexs nord-americans mantenen un impecable aspecte tècnic

Per

Bolsamania | 07 set, 2017

El més normal és que els índexs nord-americans segueixin escalant posicions durant les pròximes setmanes.

Ametek és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 65 dòlars. Estarem atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 62 dòlars i ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars. El seu aspecte tècnic per les properes setmanes és immillorable.

Humana segueix sent un dels valors que cal tenir en compte sobretot després de confirmar la superació de la resistència dels 255,77 dòlars. El valor cotitza en pujada lliure sense cap resistència al seu camí per la qual cosa és probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 300 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 245,68 dòlars.

Atenció, perquè Verisign està atacant els màxims anuals que presenta als 103,80 euros. Aquests preus corresponen als màxims dels últims anys per la qual cosa cotitza pràcticament en pujada lliure. Si res hi posa remei, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 120 dòlars.

Últimas noticias