Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Nasdaq busca recolzament en el suport dels 7.584 punts

Per

Bolsamania | 30 set, 2019

El suport clau del selectiu tecnològic es troba als 7.356 punts.

Pujades del 3,42% en Ulta Beauty que aconsegueix superar la resistència dels 241,30 dòlars, cosa que confirma un gir en el suport dels 224,43 dòlars. Atents a un atac a la resistència dels 254,49 dòlars, la superació de la qual ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 320 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions i proper als màxims del buit baixista que es va deixar a finals del passat mes d'agost.

Micron Techonology cau amb força al tancament de divendres i deixa un 11,09%. El valor cau fins al voltant de la mitjana de 200 sessions, mitjana que coincideix amb el suport dels 40,70 dòlars. És important que per aquests preus acabem veient la tornada de les compres i és que si no és així el més normal és que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 32 dòlars, mínims anuals.

Forts descensos del 5,25% en Lam Research que es pren un respir després de les últimes pujades. El valor podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 218 dòlars, preus on el més normal és que acabem veient la tornada de les compres. Atents a un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de la seva tendència alcista principal.

Últimas noticias