Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Per

Bolsamania | 02 mar, 2018

Actualitzat : 11:57

El primer nivell de suport al Nasdaq es troba als 6.164 punts.

Pujades de l’1,49% en CSX que aconsegueix aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones, si bé per confirmar una continuació de les pujades, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 56,99 dòlars, màxims d'aquesta mateixa setmana. La resistència clau es troba als 60,04 dòlars, màxims històrics assolits al passat mes de gener. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

Caiguda dels títols de Monster Beverage que aniquila el seu bon aspecte tècnic en deixar-se un important buit baixista que li permet abandonar el suport dels 60 euros i la mitjana de 200 sessions. Es complica el seu aspecte tècnic per a les pròximes setmanes i és molt probable que acabem veient una continuació de les caigudes fins al nivell dels 50 dòlars.

Caigudes del 4,05% en Nvidia que es gira al voltant dels màxims històrics que va aconseguir al passat mes de gener. Tot i les caigudes de la sessió d'ahir les perspectives tècniques segueixen sent molt bones. Mentre que no perdi el suport dels 204 dòlars, seguirem pensant en una extensió de la seva tendència alcista fins al nivell dels 300 dòlars.

Últimas noticias