Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

El Nasdaq toca els màxims històrics amb la punta dels dits

Per

Bolsamania | 04 jun, 2020

No descartem pujades fins al nivell dels 10.000 punts

Importants guanys del 12,50% de United Airlines que aconsegueix superar la primera resistència de 32,75 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo, i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 40 dòlars. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podria continuar fins als 49,34 dòlars, preus on es troba el buit baixista de mitjan març.

Pujades del 12,34% de Microchip Technology, que s'acosta als màxims històrics que va marcar aquest mateix any en 109,40 dòlars. Molt atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 140 dòlars. Sens dubte és un valor a tenir molt en compte de cara a les pròximes jornades.

Bon senyal de Cintas, que aconsegueix superar la resistència dels 256,96 dòlars després d'aconseguir enfilar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic és bo, i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 304,81 dòlars, màxims històrics marcats al començament d'any.

Últimas noticias