Valors destacats al tancament del mercat nord-americà

Estarem molt pendents de la superació de la resistència dels 8.879 punts al Nasdaq

Per

Bolsamania | 28 abr, 2020

No descartem una extensió de les pujades al selectiu tecnològic fins al nivell dels 9.736 punts, màxims històrics

Nou senyal de fortalesa de Tesla que aconsegueix superar la resistència dels 774,95 dòlars després de començar la setmana amb unes pujades del 10,15%. La companyia ofereix unes molt bones perspectives tècniques, i sembla molt probable que puguem acabar veient un atac a la resistència dels 368,98 dòlars, màxims anuals. Aquests preus es troben un 20% per sobre dels actuals.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 217,20%.

Dollar Tree puja un 7,69% i s'acosta a la resistència dels 82,19 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència, ja que podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 94 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions preus que separa, a grans trets, la tendència alcista de la baixista.

Ross Stores comença la setmana amb pujades del 6,25%, cosa que li permet mantenir la tendència alcista del curt termini i acostar-se a la resistència dels 95,97 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, perquè podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 110 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Últimas noticias