Goldman reitera la seva aposta per Colonial i no descarta una operació corporativa

El banc reafirma el seu consell de 'compra' i un preu objectiu de 9 euros per acció

Per

Bolsamania | 07 jun, 2017

Els analistes de Goldman Sachs han reiterat la seva aposta per Colonial com la seva empresa favorita dins del sector immobiliari espanyol.

Aquests experts reafirmen el seu consell de 'compra' sobre la immobiliària, els plans de la qual passen per convertir-se en SOCIMI (societat d'inversió immobiliària). La valoració de 9 euros per acció implica un potencial alcista del 22% sobre el preu actual de mercat (+ 0,8%, fins a 7,34 euros). Goldman també inclou el valor a la seva llista 'Conviction Buy'.

Segons la seva opinió, hi ha tres catalitzadors positius per les accions de Colonial. La seva atractiva valoració, a causa que el seu comportament en borsa ha estat pitjor que el mercat. Bones previsions macroeconòmiques, positiva estratègia d'inversió i un negoci amb actius de gran qualitat.

Goldman destaca que Colonial cotitza amb un descompte del 16% sobre el valor net dels seus actius (NAV) esperat per 2018. A més, considera que el moment per invertir és òptim, perquè l'empresa es beneficiarà del clima de recuperació econòmica a Espanya i, al mateix temps, està molt ben posicionada per "capitalitzar les sòlides tendències de les rendes de lloguer, a través d'actius d'oficines de gran qualitat, el 75% dels quals estan localitzats als millors districtes de Madrid, Barcelona i París".

En aquest escenari, Goldman espera que Colonial capitalitzi la seva recent ampliació de capital de 253 milions d'euros i anunciï més adquisicions durant el present exercici i també durant els exercicis 2018 i 2019. La seva previsió és que aconsegueixi una rendibilitat bruta del 8,1% de la seva cartera d'oficines de lloguer.

Últimas noticias