Companyies que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest divendres a Wall Street

El Dow Jones podria pujar fins als 26.000 punts

Per

Bolsamania | 01 feb, 2019

Coca-Cola es troba confirmant la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 46 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. L'impressionant augment de volum vist aquest passat dijous ens fa pensar en un atac imminent als màxims de l'any passat als 50,84 dòlars. Atents, ja que si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 dòlars, preus que no descartem que pugui assolir durant els propers mesos.

Es confirma un senyal de fortalesa en Workday que acaba dijous amb uns guanys del 5,16%. El valor supera la resistència dels 172,67 dòlars i busca continuar amb els guanys fins al nivell dels 200 dòlars, preus als quals podria arribar tranquil·lament durant les pròximes setmanes.

Atents que Microsoft es troba a punt de confirmar el final de la correcció iniciada al començament del mes d'octubre. Per això hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 108 euros, màxims del passat mes de gener. Quant aconsegueixi superar aquest nivell d'oferta, podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 116 dòlars.

Últimas noticias