Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'Ibex aconsegueix mantenir-se a la zona del suport dels 6.500 punts

Per

Bolsamania | 01 abr, 2020

És important que el selectiu espanyol aconsegueixi pujar per sobre dels 7.140 punts

Acciona va acabar el dimarts superant els màxims de les tres últimes sessions. La companyia lluita per pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell clau dels 107 euros. Atenció, que si aconsegueix superar aquest nivell de preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 119,10 euros, màxims del gap baixista que va deixar el dia 9 del mes passat.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch gratuïtament 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 228,95%.

Important millora tècnica d'Ebro Foods que es troba atacant la resistència dels 18,65 euros. Atents ja que si aconsegueix superar aquest nivell de preus és molt probable que puguem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 20 euros, màxims del passat any.

Cellnex està donant forma a un 'throw back' cap al nivell dels 41 euros, preus on va deixar un 'gap' alcista fa tan sols unes sessions. Les perspectives tècniques de la companyia són bones després d'aconseguir mantenir-se a la zona de la mitjana de 200 sessions. De cara a les pròximes jornades el més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 49,18 euros, màxims anuals.

Fa setmanes que Iberdrola es desplaça per una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba en els 9,50 euros. Atents que un tancament per sobre dels 9,50 euros ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 11,34 euros, màxims anuals.

Continua el rebot de Repsol que aconsegueix perforar la resistència dels 7,88 euros. Molt atents a la seva evolució del curt termini, ja que podríem acabar veient unes pujades fins al nivell dels 9 euros, preus on es troba el buit sense cobrir que va deixar el dia 9. Però compte, perquè es tracta només d'un rebot.

Últimas noticias