Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'Ibex comprovarà la solidesa del suport dels 7.060 punts

Per

Bolsamania | 25 jun, 2020

No apreciarem un senyal de fortalesa mentre que segueixi cotitzant per sota dels 7.663 punts

Pharma Mar segueix sense cobrir el gap alcista de la setmana passada. Això és un senyal que ens mostra la fortalesa actual de les compres. Atenció a un tancament per sobre dels 7,94 euros, que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 9 euros.

Deixa que t'aconsellem amb les teves inversions. Prova Trader Watch de franc durant 7 dies. Aquest darrer any ja acumulem una revaloració del 276,75%.

Naturgy és un dels valors de l'Ibex 35 que hauríem de tenir molt en compte. La companyia ha pujat fins a cotitzar als voltants de la resistència dels 18 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 20 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Ferrovial està cotitzant en una banda lateral just als voltants de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 26,26 euros ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 30 euros. Sense cap dubte és un valor que no hauríem de perdre de vista en les pròximes jornades.

Cellnex és el valor de l'Ibex que millors perspectives tècniques ofereix de l'Ibex 35.El trencament dels màxims històrics fa unes sessions ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 60 euros.

Endesa és un dels valors de l'Ibex 35 que no perdrem de vista durant les pròximes jornades. Des de fa dies que intenta superar la mitjana de 200 sessions. Quan aconsegueixi definir-se a l'alça, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 26,26 euros, màxims anuals de començaments d'any.

Últimas noticias