Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimecres

L'IBEX es manté cotitzant entre els 9.500 i els 9.700 punts

Per

Bolsamania | 08 gen, 2020

En principi el selectiu espanyol es troba donant forma a una figura de continuació alcista.

Sacyr segueix sent un dels valors que tenim en el punt de mira i on és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 2,72 euros seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,60 euros.

Repsol ha aconseguit superar la resistència del curt termini que presenta als 14,32 euros cosa que ens fa pensar en un rebot a la mitjana de 200 sessions. Atents que per a les properes sessions podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 15,20 euros, màxims de l'any passat.

Nou senyal de fortalesa a Ferrovial que aconsegueix superar la resistència dels 27,35 euros. Atenció, perquè s'acosta als màxims històrics que presenta als 27,54 euros, la superació dels quals li permetria atacar el nivell dels 30 euros.

Pujades a Grifols que aconsegueix perforar la resistència dels 32,31 euros, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és immillorable i és més que probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 35 euros. No veurem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 30 euros.

Senyal de força en Edreams que ha aconseguit superar la resistència dels 4,48 euros. Després de mesos de moviment lateral és molt probable que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,50 euros.

Últimas noticias