Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per tècnic aquest dimarts

L'IBEX es manté molt a prop de la resistència dels 9.700 punts

Per

Bolsamania | 21 gen, 2020

Actualitzat : 18:51

Creiem que el selectiu espanyol podria atacar el nivell dels 10.000 punts durant les pròximes jornades.

No perdem de vista l'evolució tècnica d'Inmobiliaria Colonial que es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un tancament per sobre dels 11,95 euros, màxims de l'any passat. Molt atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria un nou punt d'entrada. L'objectiu de pujada el podríem situar als 15 euros.

Molt pendents de l'evolució tècnica d'Acerinox que es manté cotitzant en una banda lateral des de fa setmanes a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 10,23 euros seria el senyal que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 11,50 euros.

Atenció, perquè Iberdrola es troba superant el màxims de tots els temps que presenta als 9,40 euros. La companyia no pot oferir millor aspecte tècnic i és que es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 10 euros, preus que podria atacar durant les properes setmanes.

Enagas ofereix un molt bon aspecte tècnic després d'aconseguir superar la resistència dels 23,43 euros. El valor continua donant mostres de fortalesa i sembla més que probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 25,41 dòlars, màxims de l'any passat.

Solaria es troba donant forma a un gallardet, figura de continuació alcista que presenta unes fortes implicacions alcistes. El valor es mou en els màxims dels últims anys per la qual cosa estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 7,77 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

Últimas noticias