Cinc valors que s'han de tenir molt en compte per anàlisi tècnica aquest dimarts

Molt bon senyal en l'IBEX-35 que aconsegueix tancar aquest dilluns per sobre dels 9.323 punts

Per

Bolsamania | 02 abr, 2019

Per a les properes sessions esperem un atac al nivell dels 9.532 punts.

Atents que Ebro Foods es troba atacant la resistència dels 19,12 dòlars després d'aconseguir superar la mitjana de 200 sessions. La companyia podria estar donant forma a un descens temporal a aquesta mitjana, cosa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 20 euros.

No perdem de vista l'evolució tècnica d'Indra que ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 10,15 euros. És un valor que cal tenir molt en compte.

Des de fa dos mesos que Repsol s'està movent en una banda lateral just per sota de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 15,66 euros, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 16,90 euros.

Zardoya Otis es troba atacant la resistència clau dels 7,50 euros. Després de diverses setmanes de moviment lateral, tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un canvi de tendència que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 8 euros.

Sacyr es troba donant forma a un descens temporal a la mitjana superada de 200 sessions. Aquesta figura és de continuació de tendència per la qual estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 2,36 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 2,69 euros, màxims del passat any.

Últimas noticias