Cinc valors que s'han de tenir molt en compte aquest dijous per anàlisi tècnica

L'IBEX 35 podria continuar amb les pujades fins al nivell dels 10.600 punts

Per

Bolsamania | 14 des, 2017

Es manté el biaix alcista del curt termini.

MásMóvil ofereix un molt bon aspecte tècnic després de veure com aconseguia superar la resistència dels 80,46 euros. La companyia ofereix un immillorable aspecte tècnic amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 90 euros. El suport que cal vigilar per sota es troba als 72,50 euros. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus.

Caixabank segueix sent un dels valors que no perdem de vista i en què és probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 4,10 euros, ja que seria el senyal que ens confirmaria el final de la correcció dels últims mesos i la continuació de les pujades fins al nivell dels 4,42 euros, màxims anuals.

Merlin Properties ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient-hi un senyal de fortalesa que ens mostri el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 11,40 euros. Estarem molt atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria una extensió de les pujades fins al nivell dels 11,67 euros, màxims anuals.

Senyal de fortalesa durant les últimes jornades en la sèrie de preus d'Enagas que ha aconseguit superar la resistència dels 25 euros. Això és un senyal de fortalesa important que ens convida a pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 25,90 euros, màxims anuals assolits al mes de juny.

Ence ofereix un aspecte tècnic espectacular. Des del començament d'any la companyia s'ha revalorat un 140% i lluny de donar algun símptoma de debilitat, estem veient una consolidació de nivells durant les últimes setmanes que ens fa pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau que no perdem de vista es troba als 5,84 euros, preus assolits aquest mateix mes de desembre. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 6,30 euros.

Últimas noticias