Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX es manté cotitzant al voltant de la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 13 gen, 2022

Molt atents a la superació de la resistència dels 8.834 punts per part del selectiu espanyol.

Enagás és un dels valors que no perdem de vista i és molt probable que puguem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 20,50 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

Endesa es manté cotitzant en una banda lateral des de fa dos mesos i mig. Atents a un tancament per sobre dels 20,36 euros, ja que ens faria pensar en un canvi de tendència. No la perdem de vista.

Merlin Properties ha aconseguit subjectar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 10,285 euros. Molt atents a aquests preus, ja que si aconsegueix superar-los, podríem veure el començament d'un nou i important impuls alcista.

Telefónica s'acosta a la resistència dels 4,0830 euros després de subjectar-se a la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins a la resistència clau dels 4,1619 euros, màxims de l'any passat.

Laboratoris Rovi aconsegueix superar els màxims de les dues últimes sessions que presentava als 68 euros. Atents que la companyia podria estar donant forma a un retrocés temporal als 65 euros i no descartem veure una extensió dels guanys fins als màxims històrics que va dibuixar al començament de gener als 74,4 euros.

Últimas noticias