Cinc valors que cal tenir molt en compte per tècnic aquest dijous

L'IBEX ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions

Per

Bolsamania | 23 set, 2021

És molt important que acabem veient la superació de la resistència dels 8.858 punts.

Cellnex ha aconseguit subjectar-se a prop del suport dels 55,70 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa per aquests preus, cosa que ens faria interessar-nos per la companyia. No la perdem de vista.

Bankinter manté el moviment lateral de les últimes setmanes. El banc podria estar donant forma a una figura de continuació de tendència per la qual cosa sembla molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 5,06 euros. ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys. No la perdem de vista.

Acciona es troba consolidant nivells al voltant dels màxims històrics. Atents a un senyal de fortalesa per aquests preus que ens faci pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

Nou senyal de fortalesa en Banc Sabadell que aconsegueix superar els màxims de divendres passat. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta als 0,6840 euros.

Fluidra aconsegueix superar la resistència dels 37 euros, cosa que és un bon senyal que ens fa pensar en un proper atac als màxims històrics que presenta als 38,10 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, es ficaria en pujada lliure amb el camí lliure perquè vegem una extensió dels guanys fins al nivell dels 40 euros.

Últimas noticias