Bankinter valora ArcelorMittal en 21,34 euros després del contrasplit

Retallen el preu objectiu des del 27,9 euros, equivalents a 9,3 euros

Per

Bolsamania | 22 mai, 2017

Els analistes de Bankinter han reduït la valoració d'ArcelorMittal després del contrasplit (agrupació d'accions 3x1) realitzat pel gegant siderúrgic la setmana passada.

Aquests experts valoraven anteriorment els títols d'Arcelor en 9,3 euros per acció, equivalents a 27,9 euros després del contrasplit, i recomanaven 'comprar' les seves accions. Ara, han reduït la valoració fins als 21,34 euros i aconsellen 'neutral', "després de fer un ajust en el model de valoració". Els títols d'Arcelor pugen un 0,5%, fins a 20,22 euros.

"Els fonamentals són sòlids, però els riscos que emergeixen des de la Xina i la pèrdua de força de l'escenari de reflació/inversió en infraestructures de Trump enterboleixen el panorama", opinen aquests experts.

Sobre els resultats presentats el passat 12 de maig, Bankinter assenyala que van ser millors del que s'esperava "gràcies a la recuperació dels preus de l'acer" i "l'increment dels enviaments de ferro, mentre que els d'acer retrocedeixen a 21,1 milions de tones, llastats per Brasil, cosa que hauria de millorar durant la resta de l'any".

En la seva opinió, Arcelor seguirà reduint el seu endeutament i els seus resultats es veuran recolzats durant els propers trimestres per unes condicions de mercat "favorables", ja que la demanda es recuperarà, "excepte a la Xina". No obstant això, els sòlids fonamentals no compensen el feble escenari previst per a la Xina i els problemes que està tenint Donald Trump als EUA per tirar endavant el seu programa d'infraestructures.

Últimas noticias