Tous registra unes vendes de 466 milions el 2018, un 4,5% més, i supera les 700 botigues

Europa Press | 25 abr, 2019 09:06
ep grupoeconomiacat fwd ndp tous mante la seva sendacreixement ambnuev
[Grupoeconomiacat] Fwd: Ndp | ?Tous Manté La seva Senda De Creixement Amb Un NuevEUROPA PRESS

El mercat internacional guanya pes, amb dos de cada tres botigues fora d'Espanya

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

La marca de joieria i accessoris Tous va mantenir la seva tendència de creixement el 2018 amb un nou rècord de vendes, en obtenir una xifra de negoci de 466 milions d'euros, un 4,5% més que en l'exercici anterior, i va superar per primera vegada la barrera de les 700 botigues al món, i es consolida com una marca global de luxe assequible amb presència a 56 països.

Segons ha informat la companyia catalana aquest dijous, el mercat internacional ha guanyat pes, perquè 460 establiments que la marca té fora d'Espanya ja suposen dues de cada tres botigues, el 65,5% sobre el total.

"Hem demostrat un any més l'èxit del nostre model de negoci, amb l'obertura de 90 noves botigues al món i el constant augment de les vendes", ha destacat Alba Tous, presidenta de la companyia.

Durant el 2018 s'han iniciat operacions al Canadà, Corea del Sud, Hondures i Kuwait, totes elles zones amb grans expectatives de creixement, segons detalla l'empresa.

CANAL DIGITAL, EL TERCER

La marca ha experimentat un significatiu creixement en el canal en línia i les vendes s'han incrementat un 43% respecte a l'any passat.

Al llarg del 2018, s'ha iniciat el comerç electrònic a 5 països arreu del món, i suma un total de 19 mercats amb vendes digitals.

Així, el canal digital s'ha convertit en el tercer mercat de la companyia en xifra de vendes, i se situa just per darrere d'Espanya i Mèxic i acumula un 8% de la facturació global.

El conseller delegat de Tous, Carlos Soler-Duffo, ha assenyalat que la digitalització és una de les principals prioritats com a companyia i cada vegada té més pes per al negoci.

"Impulsar nous canals de venda significa flexibilitzar el nostre servei i adaptar-nos a les necessitats d'un consumidor cada vegada més digital que necessita un accés diferent als nostres productes", ha valorat el directiu, que va assumir el càrrec el març passat.

També durant el 2018, la companyia ha experimentat un creixement en totes les seves categories de producte: joieria, rellotgeria, bosses, perfums, ulleres i altres complements.

Segons destaca, la marca ha consolidat un ampli ventall de productes, sent sempre la categoria de joieria el 'corebusiness' de la companyia, amb un 73% de les vendes totals de la marca.

Más noticias

06:00 ¿Dónde invertir? Capital Group busca acciones defensivas y dividendos sólidos

¿Dónde invertir en el escenario actual? Joyce Gordon, gestora de renta variable de Capital Group, uno de los fondos de inversión más importantes del mundo, considera que los inversores deben apostar por acciones defensivas que distribuyan dividendos sólidos a sus accionistas.

25 may Shell comienza la producción en Appomattox, en el golfo de México

25 may Amgen anuncia una oferta pública en efectivo consensuada a los accionistas de Nuevolution

25 may Born2Global organiza el evento "Pista de Aterrizaje para las Empresas Emergentes de Corea en Europa 2019"

25 may La final de Copa del Rey 2019 entre FC Barcelona y Valencia, en cifras

FC Barcelona y Valencia se ven las caras este sábado en la gran final de la Copa del Rey que se disputa a las 21:00 horas en el estadio Benito Villamarín de Sevilla. El encuentro será histórico para el combinado culé, único equipo en 117 años de historia de la competición que logra clasificarse por sexta vez consecutiva para la final. Una historia que también se ve reflejada en las cifras que giran en torno a esta gran cita:

25 may FMI y S&P alertan: la guerra comercial afectará más a los consumidores pobres

Las renovadas tensiones comerciales entre China y Estados Unidos reducirán el crecimiento mundial un 0,3% a corto plazo, según las primeras estimaciones adelantadas por el Fondo Monetario Internacional (FMI). Además, tanto el organismo como la agencia Standard & Poor's coinciden en señalar que los más afectados por el proteccionismo serán los consumidores más pobres.

25 may El pan, pan, y al vino, vino

24 may Wall Street rebota suavemente pero el Nasdaq cae un 2% en la semana

Wall Street ha registrado un suave rebote (Dow Jones: +0,37%; S&P: +0,14%; Nasdaq: +0,11%) tras las duras caídas del jueves, superiores al 1%. Las compras se han producido después de que Trump haya suavizado su discurso, al abrir la puerta a 'perdonar' a Huawei Technologies incluyéndola en un hipotético acuerdo comercial con China. Recordamos también que la Bolsa de Nueva York no abrirá el próximo lunes por el festivo del 'Memorial Day' en EEUU. En la semana, el S&P 500 ha caído un 1,2%, pérdida que se amplía al 4,1% en el mes de mayo. Por su parte, el Nasdaq, más afectado por la guerra comercial, ha cedido un 2% en la semana y un 6% en mayo.

24 may Kehua coronada entre las 3 primeras en el mercado global de UPS industriales según el último informe de IHS Markit

24 may Eventos aeronáuticos impulsan la industria de la aviación general en Wuhan