Motor.- Nissan completarà aquest any el 80% de les seves inversions previstes en la planta d'Àvila

Europa Press | 23 may, 2019 12:34
ep plantanissan a vila
Planta de Nissan a ÀvilaNISSAN - Archivo

Invertirà 20 milions que se sumen als 11 desemborsats el 2018

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

Nissan preveu completar aquest any el 80% de les inversions previstes per transformar la planta d'Àvila en un centre especialitzat en fabricació i distribució de peces de recanvi per a l'aliança, segons un comunicat de la companyia.

El projecte comporta 40 milions en inversions per part de Nissan, dels quals fins ara s'han desemborsat més d'11; i per aquest any hi han 20 compromesos, amb el que sumaran 31 milions, gairebé un 80% del total.

La direcció s'ha reunit aquest dijous amb la representació dels treballadors i després amb els empleats de la fàbrica per explicar els avanços en la transformació de la planta.

PRINCIPALS ACTIVITATS

Entre les principals activitats destaquen la gran instal·lació de soldadura (Línia Flexible), que representarà un terç de la producció de peces, quan estigui en ple rendiment dins d'un any; la nova àrea d'embalatge, així com el desmantellament i l'adaptació de l'entorn de la zona de pintura.

I tot se suma a l'avançament de projectes que estaven prevists per 2020; alguns exemples són: pintura, segellat i embalatge de peces dels models Lodgy i Dokker de Dacia; soldadura de portes per als models Renault Twingo II, Clio III i Captur; o les primeres peces fabricades de Megane/Scenic.

Pel que fa als treballs d'estampació, les cinc premses necessàries per a la nova activitat ja estan contractades i de camí a Àvila, procedents d'Itàlia, Mèxic i Valladolid, respectivament.

La instal·lació d'aquestes a l'edifici d'estampació del polígon avilès d'Hervencias començarà el febrer del 2020.

contador

Más noticias

00:20 Atlas: Armonía en la diversidad, el Pabellón de China en la 60ª Biennale di Venezia

00:14 Atlas: Harmony in Diversity, el Pabellón de China en la 60ª Bienal de Venecia

23 abr Un estudio de vanguardia sobre el escenario de las enfermedades raras en América Latina indica desafíos y caminos para la mejora

23 abr El Nasdaq lidera las compras en Wall Street con el foco en las cuentas de Tesla

Wall Street ha cerrado con más compras este martes (Dow Jones:+0,69%; S&P500:+1,20%; Nasdaq:+1,59%), lideradas por el Nasdaq, tras las ganancias destacadas del lunes, lideradas por los valores tecnológicos, y a medida que la situación geopolítica en Oriente Medio, a pesar de que todavía es inestable, imprime un poco de tranquilidad a un mercado que centra su atención en la macroeconomía y los resultados empresariales.

23 abr DPAM L

20:18 23/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio

23 abr DPAM B

20:18 23/04/2024 Número de accionistas y patrimonio de IIC extranjeras - La entidad comunica número de accionistas y patrimonio

23 abr Economía.- El PSOE rechaza en el Congreso el 'cupo catalán' por "insolidario" y pide trabajar "sin banderas ni mesías"

MADRID, 23 (EUROPA PRESS) El PSOE ha rechazado este martes en el Pleno del Congreso la propuesta de financiación específica para Cataluña planteada por el presidente de la Generalitat y candidato de ERC a la relección, Pere Aragonès, pues considera que es un modelo "insolidario". Su alternativa es trabajar en un modelo común "sin banderas y sin mesías".

23 abr Celebrando el Espíritu del Ataque Doolittle: Intercambio Cultural Sino-Americano Marca el 82º Aniversario

23 abr Delta presenta soluciones innovadoras para la fabricación inteligente y la movilidad eléctrica en Hannover Messe 2024

23 abr Belvedere Vodka presenta LA NUEVA SORPRENDENTE CAMPAÑA Dirigida y protagonizada por el ganador de un Oscar Taika Waititi Protagonizada por el galardonado en los Grammy, Future