Família Torres plantarà arbres a la Patagònia xilena per mitigar efectes del canvi climàtic

Por

Europa Press | 23 jul, 2018

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

Família Torres ha adquirit recentment una propietat a la Patagònia xilena, situada la província d'Aysén i coneguda com 'Los Cóndores' amb més de 5.000 hectàrees, que destinarà a plantar arbres per mitigar els efectes del canvi climàtic.

La plantació de boscos té un doble objectiu: compensar, amb esforços propis, la petjada de carboni del celler, i recuperar el paisatge forestal que històricament caracteritzava aquestes terres, ha informat Família Torres aquest dilluns en un comunicat.

'Los Cóndores' és una finca d'ús ramader, amb la vegetació típica de prada estepària i llacunes amb aus, i la intenció de la Família Torres és reforestar aquestes terres, preservant la fauna i flora locals.

A la fi de 2016, la companyia ja va adquirir amb la mateixa intenció una finca de 740 hectàrees a la província de Coyhaique de la Patagònia xilena, en una zona anomenada Añtos Nirehuao.

El president de la Família Torres, Miguel A.Torres, ha afirmat que compten amb una gran superfície forestal a Xile i a Espanya que permet "preservar el paisatge i cuidar el medi ambient".

"Plantar boscos en determinades zones ens ajudarà també a reduir encara més nostres emissions de CO2 i anar més enllà en el nostre compromís mediambiental", ha afegit.