AMP.- Level volarà des de Barcelona a Santiago de Xile i Nova York el 2019

Europa Press | 08 nov, 2018 09:29
ep director generallevel vincent hodder
El director general de Level, Vincent HodderEuropa Press

Sumarà un quart avió al Prat a l'estiu

BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

Level sumarà aquesta temporada d'estiu dues noves rutes des de Barcelona, Santiago de Xile i Nova York JFK, dues destinacions que se sumen a les ja existents: Buenos Aires, que té vuit freqüències; Boston, que es mantenen els seus tres vols setmanals, i San Francisco, que augmentarà de dos a tres vols setmanals la seva operativa des de juliol del 2019.

Així ho ha explicat aquest dijous en roda de premsa el director general de Level, Vincent Hodder, que ha indicat que la base de Barcelona compta amb una flota de tres avions Airbus A330-200 i que se'n sumarà un de nou l'estiu del 2019.

La ruta a Santiago de Xile es començarà a operar el 31 de març del 2019 i tindrà dos vols setmanals que passaran a quatre a finals de juliol del 2019.

D'aquesta manera, la marca 'low-cost' del hòlding IAG per a vols de llarga distància serà l'única companyia que operi el vol directe entre la capital catalana i Santiago de Xile, amb preus des de 219 euros per trajecte.

La connexió amb Nova York JFK estarà operativa el 27 de juliol amb tres freqüències setmanals dilluns, dijous i dissabtes i amb uns preus de sortida des de 99 euros: "Estem creant oportunitats, obrint el món a gent que fins ara no tenia l'oportunitat de visitar aquests llocs".

Level va començar a operar vols des de l'Aeroport del Prat el juny del 2017, i des d'aleshores ha transportat 420.000 passatgers en 1.512 vols: "Barcelona és un mercat molt fort per a nosaltres i tot apunta a què seguirem creixent".

AUGMENT DE LA FLOTA

Aquest creixement també es tradueix en un augment de la flota de Level, perquè la marca té en autoritzat una comanda de 15 avions per al període 2020-23, si bé l'aspiració de Hodder és que el 2023 la flota aconsegueixi una trentena d'aeronaus, sense determinar quants serien per al Prat.

L'augment de la flota depèn del creixement de la xarxa de destinacions de Level: "No tinc prou avions per fer totes les coses que vull fer. Santiago de Xile ha suposat una oportunitat fantàstica perquè era un trajecte que no estava servit, però per a això hem necessitat deixar d'operar la ruta d'estiu a Los Angeles".

Quan li han preguntat si Level mantindrà l'interès per operar el vol Barcelona-Tòquio, ha dit que aquesta ruta "està a la llista", com hi estan altres destinacions en altres mercats com Àsia i Àfrica, si bé les oportunitats fins ara s'han anat obrint en el continent americà.

Actualment, la marca compta amb bases a Barcelona, París i Viena i sobre si té plans per iniciar operacions a Roma, ha dit que la companyia està buscant oportunitats en el conjunt d'Europa: "Roma és una de les ciutats de la llista, però hi ha 30 ciutats més".

Sobre si considera que hi ha congestió del trànsit aeri a Barcelona, ha indicat que l'operativa de Level no s'ha vist afectada a causa que opera vols intercontinentals, la qual cosa li ha permès tenir un índex de puntualitat del 83%.

Más noticias

00:30 Relojes Orient felicita a su embajador de marca El Chucky Lozano

23 ago Wall Street cae más de un 2%: Trump está listo para escalar la guerra comercial

Wall Street ha vivido una jornada de infarto este viernes. Tras arrancar a la baja por el anuncio de aranceles de China de entre el 5% y el 10% en dos lotes, uno a partir del 1 de septiembre y otro a partir del 15 de diciembre, se daba la vuelta tras el discurso de Powell. Sin embargo, las caídas han vuelto después de Trump adelantara en Twitter que tomará medidas contra China, y está listo para escalar en la guerra comercial. Así, la bolsa de Nueva York ha cerrado con fuertes caídas (Dow: -2,3%; S&P 500: -2,5%; Nasdaq: -3%) y en el cómputo semanal, los dos primeros han perdido más de un 1% y Nasdaq un 2%, ya van cuatro semanas consecutivas a la baja.

23 ago Empresas brasileñas y CIAL Dun & Bradstreet se unen para fomentar la transparencia y el comercio exterior

23 ago El Ibex vuelve a caer tras los aranceles de China pese a las palabras de Powell

Las bolsas europeas han estado del rojo al verde toda la tarde. Las alzas de la mañana daban paso a los números rojos después de que China anunciara nuevos aranceles a EEUU, en respuesta al último órdago impositivo de Donald Trump. Pekín impondrá nuevos impuestos a productos estadounidenses por valor de 75.000 millones de dólares. Sin embargo, el susto duraba poco y los parqués volvían al verde tras el discurso de Powell en Jackson Hole. Minutos más tarde, las plazas europeas se movían en rojo y así han cerrado la sesión (Ibex: -0,77%; Cac: -1,1%; Dax: -1,15%; Ftse 100: -0,5%).

23 ago Ruta de la Seda Xinhua: Haier crea una marca responsable en todo el mundo

23 ago QUABIT INMOBILIARIA, S.A.

18:46 23/08/2019 Programas de recompra de acciones, estabilización y autocartera - La Sociedad comunica las operaciones efectuadas al amparo de su programa de recompra de acciones entre el 15 y el 23 de agosto de 2019, ambos inclusive.

23 ago La oferta programática de Blis crece un 300%

23 ago Comienza la segunda edición de la Smart China Expo en Chongqing

23 ago VÍDEO: Economía/Bolsa.- El Ibex 35 pierde los 8.700 puntos y se anota una bajada del 0,24% en la semana

Este viernes cayó un 0,77% tras el anuncio de China de más aranceles por 75.000 millones, la respuesta de Trump y el mensaje de Powell MADRID, 23 (EUROPA PRESS TELEVISIÓN)

23 ago Economía/Bolsa.- El Ibex 35 pierde los 8.700 puntos y se anota una bajada del 0,24% en la semana

Este viernes cayó un 0,77% tras el anuncio de China de más aranceles por 75.000 millones, la respuesta de Trump y el mensaje de Powell MADRID, 23 (EUROPA PRESS)