AMP.- Level volarà des de Barcelona a Santiago de Xile i Nova York el 2019

Europa Press | 08 nov, 2018 09:29
ep director generallevel vincent hodder
El director general de Level, Vincent HodderEuropa Press

Sumarà un quart avió al Prat a l'estiu

BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

Level sumarà aquesta temporada d'estiu dues noves rutes des de Barcelona, Santiago de Xile i Nova York JFK, dues destinacions que se sumen a les ja existents: Buenos Aires, que té vuit freqüències; Boston, que es mantenen els seus tres vols setmanals, i San Francisco, que augmentarà de dos a tres vols setmanals la seva operativa des de juliol del 2019.

Així ho ha explicat aquest dijous en roda de premsa el director general de Level, Vincent Hodder, que ha indicat que la base de Barcelona compta amb una flota de tres avions Airbus A330-200 i que se'n sumarà un de nou l'estiu del 2019.

La ruta a Santiago de Xile es començarà a operar el 31 de març del 2019 i tindrà dos vols setmanals que passaran a quatre a finals de juliol del 2019.

D'aquesta manera, la marca 'low-cost' del hòlding IAG per a vols de llarga distància serà l'única companyia que operi el vol directe entre la capital catalana i Santiago de Xile, amb preus des de 219 euros per trajecte.

La connexió amb Nova York JFK estarà operativa el 27 de juliol amb tres freqüències setmanals dilluns, dijous i dissabtes i amb uns preus de sortida des de 99 euros: "Estem creant oportunitats, obrint el món a gent que fins ara no tenia l'oportunitat de visitar aquests llocs".

Level va començar a operar vols des de l'Aeroport del Prat el juny del 2017, i des d'aleshores ha transportat 420.000 passatgers en 1.512 vols: "Barcelona és un mercat molt fort per a nosaltres i tot apunta a què seguirem creixent".

AUGMENT DE LA FLOTA

Aquest creixement també es tradueix en un augment de la flota de Level, perquè la marca té en autoritzat una comanda de 15 avions per al període 2020-23, si bé l'aspiració de Hodder és que el 2023 la flota aconsegueixi una trentena d'aeronaus, sense determinar quants serien per al Prat.

L'augment de la flota depèn del creixement de la xarxa de destinacions de Level: "No tinc prou avions per fer totes les coses que vull fer. Santiago de Xile ha suposat una oportunitat fantàstica perquè era un trajecte que no estava servit, però per a això hem necessitat deixar d'operar la ruta d'estiu a Los Angeles".

Quan li han preguntat si Level mantindrà l'interès per operar el vol Barcelona-Tòquio, ha dit que aquesta ruta "està a la llista", com hi estan altres destinacions en altres mercats com Àsia i Àfrica, si bé les oportunitats fins ara s'han anat obrint en el continent americà.

Actualment, la marca compta amb bases a Barcelona, París i Viena i sobre si té plans per iniciar operacions a Roma, ha dit que la companyia està buscant oportunitats en el conjunt d'Europa: "Roma és una de les ciutats de la llista, però hi ha 30 ciutats més".

Sobre si considera que hi ha congestió del trànsit aeri a Barcelona, ha indicat que l'operativa de Level no s'ha vist afectada a causa que opera vols intercontinentals, la qual cosa li ha permès tenir un índex de puntualitat del 83%.

Más noticias

15:12 Wall Street: los futuros suben tras un buen dato de ventas minoristas

Los futuros de Wall Street suben a estas horas alrededor de un 0,15% de media después del cierre con moderadas caídas de la pasada sesión y tras un dato de ventas al por menor que ha superado las expectativas de los analistas.

14:20 La bomba de tiempo de los datos erróneos y el cumplimiento contra el lavado de dinero

13:31 Llega el momento de la verdad para Sabadell: la parta alta del canal bajista

Las importantes subidas de los últimos días en los títulos de Sabadell le llevan a la principal zona de resistencia de corto plazo: la parte superior del canal bajista del último año.

13:30 El bitcoin parece estar dando forma a una figura de continuidad alcista

Todavía no tenemos figura de vuelta como tal, pero sigue llamándome la atención el fortísimo volumen de contratos que se están negociando desde principios de mes.

13:30 Grupo San José: año y medio encajado dentro de un impecable canal alcista

Desde octubre de 2017 podemos ver cómo los títulos de Grupo San José se están desplazando dentro de un impecable canal alcista "de manual".

13:08 Invisalign® impartirá cursos de credencialización para ortodoncistas

13:43 Inditex pulveriza resistencias y confirma el inicio de un segundo impulso alcista

A lo largo de la semana hemos comentado que la clave en Inditex estaba en la resistencia de los 27,07 euros: los máximos anuales que marcó el pasado mes de marzo.

12:32 Economía/Bolsa.- El Ibex 35 se da la vuelta a media sesión (-0,31%) en una jornada semifestiva en España

MADRID, 18 (EUROPA PRESS) El Ibex 35 se dejaba un 0,31% en el parqué a media sesión de este jueves, en una jornada semifestiva que abría con un ligero ascenso del 0,09% para descender posteriormente, pero manteniéndose por encima de la cota psicológica de los 9.500 puntos.

12:19 El verano como nunca antes en Dubái con Emaar Hospitality Group

15:04 Telefónica: cinco meses de movimiento lateral

Los títulos de nuestra operadora se están quedando muy atrás en comparación con el buen hacer del conjunto de las bolsas europeas. Son ya cinco los meses laterales y no hay visos de que cambie.