AMP.- Level volarà des de Barcelona a Santiago de Xile i Nova York el 2019

| |
Europa Press | 08 nov, 2018 09:29
ep director generallevel vincent hodder
El director general de Level, Vincent HodderEuropa Press

Sumarà un quart avió al Prat a l'estiu

BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

Level sumarà aquesta temporada d'estiu dues noves rutes des de Barcelona, Santiago de Xile i Nova York JFK, dues destinacions que se sumen a les ja existents: Buenos Aires, que té vuit freqüències; Boston, que es mantenen els seus tres vols setmanals, i San Francisco, que augmentarà de dos a tres vols setmanals la seva operativa des de juliol del 2019.

Així ho ha explicat aquest dijous en roda de premsa el director general de Level, Vincent Hodder, que ha indicat que la base de Barcelona compta amb una flota de tres avions Airbus A330-200 i que se'n sumarà un de nou l'estiu del 2019.

La ruta a Santiago de Xile es començarà a operar el 31 de març del 2019 i tindrà dos vols setmanals que passaran a quatre a finals de juliol del 2019.

D'aquesta manera, la marca 'low-cost' del hòlding IAG per a vols de llarga distància serà l'única companyia que operi el vol directe entre la capital catalana i Santiago de Xile, amb preus des de 219 euros per trajecte.

La connexió amb Nova York JFK estarà operativa el 27 de juliol amb tres freqüències setmanals dilluns, dijous i dissabtes i amb uns preus de sortida des de 99 euros: "Estem creant oportunitats, obrint el món a gent que fins ara no tenia l'oportunitat de visitar aquests llocs".

Level va començar a operar vols des de l'Aeroport del Prat el juny del 2017, i des d'aleshores ha transportat 420.000 passatgers en 1.512 vols: "Barcelona és un mercat molt fort per a nosaltres i tot apunta a què seguirem creixent".

AUGMENT DE LA FLOTA

Aquest creixement també es tradueix en un augment de la flota de Level, perquè la marca té en autoritzat una comanda de 15 avions per al període 2020-23, si bé l'aspiració de Hodder és que el 2023 la flota aconsegueixi una trentena d'aeronaus, sense determinar quants serien per al Prat.

L'augment de la flota depèn del creixement de la xarxa de destinacions de Level: "No tinc prou avions per fer totes les coses que vull fer. Santiago de Xile ha suposat una oportunitat fantàstica perquè era un trajecte que no estava servit, però per a això hem necessitat deixar d'operar la ruta d'estiu a Los Angeles".

Quan li han preguntat si Level mantindrà l'interès per operar el vol Barcelona-Tòquio, ha dit que aquesta ruta "està a la llista", com hi estan altres destinacions en altres mercats com Àsia i Àfrica, si bé les oportunitats fins ara s'han anat obrint en el continent americà.

Actualment, la marca compta amb bases a Barcelona, París i Viena i sobre si té plans per iniciar operacions a Roma, ha dit que la companyia està buscant oportunitats en el conjunt d'Europa: "Roma és una de les ciutats de la llista, però hi ha 30 ciutats més".

Sobre si considera que hi ha congestió del trànsit aeri a Barcelona, ha indicat que l'operativa de Level no s'ha vist afectada a causa que opera vols intercontinentals, la qual cosa li ha permès tenir un índex de puntualitat del 83%.

Más noticias

06:00 'Resacón' del bitcoin: el fin de la fiebre del minado lastra al mercado

La gran resaca de las criptodivisas ha llegado al mercado. El fin de la fiebre por minar criptomonedas es el gran dolor de cabeza de las fabricantes de chips para su minado, entre las que se encuentran Nvidia, Asus y AMD, que ahora deben enfrentarse a una sobreproducción de este tipo de productos tras la caída en picado de su demanda.

17 nov ACUVUE® OASYS con Light Intelligent Technology™ de Transitions™ nombrado entre los "Mejores inventos de 2018" por TIME

17 nov Durante una celebración de Mickey Mouse para fanáticos se dan a conocer detalles emocionantes sobre el catálogo de nuevas experiencias que tendrán lugar en Parques Disney, Experiencias y Productos de Consumo

17 nov NUEVA EXPRESIÓN TEXTIL, S.A

17 nov Money Talks | El petróleo se hunde y el Gobierno se carga la industria del automóvil

Encontrar petróleo siempre ha significado hacerse millonario. Ya no. Con las limitaciones cada vez mayores a los coches tradicionales, el oro negro va a dejar de ser oro. El barril lleva un batacazo del 25% en poco más de un mes, aunque de momento se nota poco en la gasolinera, que esa es otra.

17 nov Declaración actualizada del Consejo de Promoción Turística de Quintana Roo sobre Taylor Meyer

16 nov El petróleo rebota ligeramente y se recupera tras una semana aciaga

El petróleo se ha estabilizado en la última jornada de una semana que ha sido dura para el 'oro negro', con desplomes hasta niveles que no se veían desde marzo de este año y muy alejados de los máximos cercanos a los 87 dólares de octubre.

16 nov LAR ESPAÑA REAL ESTATE SOCIMI, S.A.

16 nov Economía.-(AMP) Una sentencia da la razón a miles de clientes en una demanda colectiva contra Abanca por cláusulas suelo

Contra esta sentencia, que obliga a restituir a los perjudicados las cantidades indebidamente abonadas, cabe recurso de apelación SANTIAGO DE COMPOSTELA, 16 (EUROPA PRESS)

16 nov En directo | Resultados empresariales del tercer trimestre de 2018 en España, Europa y EEUU

Bolsamanía sigue en directo la nueva temporada de resultados empresariales en España, Europa y Estados Unidos. Las compañías publican sus cuentas del tercer trimestre de 2018, unas cifras que son analizadas con mucho interés por analistas e inversores y sirven como termómetro para evaluar el estado de la economía.