Berenberg no creu en Bankinter: "La seva valoració actual ja reflecteix les seves fortaleses"

L'entitat alemanya reitera el consell de neutral i un preu objectiu de 4,45 euros

Bolsamanía
Bolsamania | 23 jul, 2021 13:43

Bankinter

6,778

16:09 28/03/24
0,27%
0,02

Berenberg no creu en el potencial alcista de Bankinter. La casa d'anàlisi alemanya ha reiterat el consell de mantenir i un preu objectiu de 4,45 euros al banc espanyol, que actualment cotitza al nivell dels 4,38 euros per acció.

"La seva valoració actual ja reflecteix les seves fortaleses", asseguren els experts de l'entitat alemanya al seu últim informe sobre la cotitzada de l'IBEX 35 que ha publicat els seus resultats trimestrals aquest dijous.

"Bankinter ha rendit un 5% i un 11% per sobre dels seus rivals domèstics i europeus, respectivament", concedeixen els analistes. "Això ha estat possible gràcies a les perspectives de creixement d'ingressos, a més d'un control de riscos millor que el dels seus competidors que ha resultat en una normalització més ràpida del seu negoci a la pandèmia", postil·len.

"Encara que aquests elements han proporcionat un suport als guanys de Bankinter, creiem que ja estan sent descomptats per l'acció", lamenten des del banc alemany.

Recordem que Bankinter acaba de guanyar 1.140 milions fins al juny després de la segregació de Línia Directa, impacte que en ser exclòs, llança un benefici net de 244,5 milions, un 124% més que durant el mateix període de l'any anterior. La seva consellera delegada, María Dolores Dancausa, ha descartat, a més, retallades de plantilla i qualsevol possible fusió amb un altre banc.

contador