Lenovo duplica el seu benefici durant el seu primer trimestre fiscal, fins als 146 milions

Amb aquests resultats, arriba a una quota de mercat històrica del 25%

Bolsamanía
Europa Press | 16 ago, 2019 11:47 - Actualitzat: 11:47
ep nuevos lenovo thinkpad
LENOVO - Archivo

El grup tecnològic xinès Lenovo, major fabricant mundial d'ordinadors personals, va aconseguir un benefici net atribuït de 162 milions de dòlars (uns 146 milions d'euros) durant el primer trimestre del seu exercici fiscal (abril-juny), xifra que suposa multiplicar per més de dues els seus guanys del mateix període de 2018, que van ascendir fins als 77 milions de dòlars (69 milions d'euros), segons ha informat la companyia.

La xifra de negoci de Lenovo durant els tres primers mesos del seu exercici fiscal, que conclourà el març de 2020, va arribar als 12.512 milions de dòlars (11.270 milions d'euros), un 5% per sobre dels ingressos corresponents al mateix període de l'any anterior. És el vuitè trimestre consecutiu durant el qual creixen en termes interanuals els ingressos del fabricant xinès.

Per la seva banda, el benefici operatiu de l'empresa asiàtica va arribar als 343 milions de dòlars (309 milions d'euros) durant el seu primer trimestre fiscal, un 90% superior al del període abril-juny de 2018.

"Aquest any fiscal ha començat de manera excel·lent. Un cop més, els sòlids resultats d'aquest trimestre demostren clarament que l'estratègia de transformació intel·ligent Lenovo està permetent a la companyia impulsar un creixement sostenible i rendible en un món dinàmic i canviant", va declarar Yang Yuanqing, president i conseller delegat de Lenovo.

Al mercat de PC, el grup xinès va aconseguir durant el seu primer trimestre fiscal una quota històrica del 24,9%, percentatge que suposa que Lenovo fabrica actualment un de cada quatre PC al món.

contador