Ethika Global Consulting va facturar un 74% més el 2016 i prossegueix la seva expansió

Preveu obrir aquest any oficines a Madrid, Zurich i Sofia

  • La firma, especialitzada en la gestió de comptes dins el mercat de divises, aprofitarà aquest creixement per prosseguir amb la seva expansió
Bolsamanía
Europa Press | 23 mar, 2017 12:01 - Actualitzat: 12:58
dinero-caido-del-ciel-300x204

Ethika Global Consulting va facturar en l'exercici del 2016 un 74% més i va consolidar la seva presència en el mercat, amb un volum d'operacions financeres gestionades per valor de 15.900 milions d'euros, un 62% més respecte a l'any anterior.

Segons ha informat aquest dijous en un comunicat, la firma, especialitzada en la gestió de comptes dins el mercat de divises, aprofitarà aquest creixement per prosseguir amb la seva expansió aquest any amb l'obertura de noves oficines.

En concret, la companyia ha iniciat els tràmits per obrir centres a Madrid, Zurich (Suïssa) i Sofia (Bulgària) alhora que preveu canviar la seva seu actual de Barcelona per unes oficines amb més capacitat a la mateixa capital catalana.

La direcció, que encapçala Josep Domingo i Manel Noguerón, apostarà aquest primer semestre per assumir un rol intermediador en un ampli ventall de negocis d'inversió i se centrarà en la intermediació en operacions de commodities.

Així mateix, estudia entrar en un altre tipus de segments basats en els preus de les matèries primeres dels aliments o l'entreteniment, entre d'altres.

"El 2017 és un any clau perquè obrirem oficines a tot Europa", ha assegurat Noguerón, que destaca al seu torn la importància d'entrar com a intermediari en diferents negocis d'inversió per aconseguir més beneficis.

contador