Motor.- Seat nomena Alfonso Sancha nou vice-president executiu de Compres

Europa Press | 22 ago, 2019 16:08
ep nou vicepresident executiucompresseat alfonso sancha
El nou vicepresident executiu de compres de SEAT, Alfonso SanchaSEAT

MADRID, 22 (EUROPA PRESS)

La companyia espanyola Seat ha nomenat Alfonso Sancha nou vice-president executiu de Compres, per la qual cosa passarà a formar part del comitè executiu i substituirà Klaus Ziegler, qui fins ara ostentava el càrrec, segons ha informat en un comunicat.

Sancha ha exercit càrrecs de rellevància internacional dins del grup Volkswagen com el de vicepresident de Compres de Volkswagen Group China o el de responsable de Compres de peces metàl·liques del Grup Volkswagen.

Segons ha informat la companyia, entre els objectius de Sancha es troben el desenvolupament de l'estratègia elèctrica de Seat en l'àrea de compres o potenciar el lideratge de l'empresa al nord d'Àfrica i la Xina, a més de donar suport a l'expansió a Llatinoamèrica.

Així mateix, ha assenyalat que impulsarà les xifres de compres, que el 2018 van gestionar un volum de 7.137 milions d'euros, un 5,6% més que l'any anterior.

El president de Seat, Luca de Meo, ha afirmat que l'"àmplia" experiència de Sancha en l'àrea de compres, en el grup Volkswagen i en projectes i mercats estratègics per a Seat com la Xina "serà decisiva per assolir els reptes de futur de la companyia i per impulsar els resultats obtinguts fins ara".

"Estem molt satisfets de donar la benvinguda en el comitè executiu de Seat a un directiu espanyol amb una extensa trajectòria internacional", ha afegit De Meo.

Per la seva banda, Ziegler ha assumit el càrrec de responsable de Compres per a la connectivitat, mobilitat elèctrica i sistemes d'assistència al conductor del grup Volkswagen a nivell mundial, després de gairebé cinc anys en el comitè executiu de Seat.

Segons ha ressaltat De Meo, Ziegler ha estat "una peça fonamental en la gestió de la xarxa de proveïdors de l'ofensiva de producte que vam presentar a partir del 2016 i ha contribuït a la consecució de projectes clau com la direcció de les compres generals a la Península Ibèrica i el lideratge al nord d'Àfrica".

contador