MK Premium compra el seu primer edifici residencial a Portugal per 500.000 euros

Europa Press | 13 jun, 2018 13:06
ep edificimk premiumporto
Edifici de MK Premium a PortoMK PREMIUM

BARCELONA, 13 (EUROPA PRESS)

MK Premium ha tancat la seva primera operació immobiliària a Portugal amb la compra d'un edifici residencial a Porto per valor de 500.000 euros, quatre mesos després de l'obertura de les seves oficines en aquesta ciutat i a Lisboa.

Segons ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat, es tracta d'un històric immoble de cinc plantes que compta amb una superfície total de 390 metres quadrats, situada a la Rúa Cándido dos Reis.

L'empresa patrimonial de gestió d'actius immobiliaris preveu un benefici econòmic per sobre del 25%, després del projecte de rehabilitació i millora de l'arrendament de la finca, que compta amb un total de vuit habitatges.

MK Premium preveu tancar aquest 2018 amb una facturació propera als 7 milions d'euros a Portugal, i sumar, entre les quatre seus de Madrid, Barcelona, Lisboa i Porto, un total de 80 actius immobiliaris.

Ara com ara, compta amb el primer edifici residencial a Porto i preveu augmentar la seva cartera patrimonial en les properes setmanes, no només al veí país lusità, ja que a Espanya també ha incorporat recentment noves adquisicions: una finca de 1.103 metres quadrats a Madrid, situada en el districte de Tetuán, amb un valor de compra d'1,8 milions.

contador