La immobiliària MK Premium factura en sis mesos 14,4 milions, més que tot el 2016

Europa Press | 27 jun, 2017 14:35
ep daniel i sergio leiva socis fundadorsla immobiliria mk premium
Daniel i Sergio Leiva, socis fundadors de la immobiliària Mk PremiumMK PREMIUM

BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

La companyia MK Premium, dedicada a la inversió patrimonial, ha tancat el primer semestre del 2017 amb una facturació de 14,4 milions d'euros i un benefici d'1,7 milions, la qual cosa suposa un increment del 136% pel que fa a el mateix període del 2016.

Segons ha explicat l'empresa aquest dimarts en una comunicat, aquestes dades confirmen el ràpid creixement de la companyia a Espanya en cinc anys.

En termes de transaccions realitzades, MK Premium conclou aquest primer semestre amb 26 adquisicions, entre les quals destaca la compra d'un edifici de 2.600 metres quadrats al barri gòtic de Barcelona.

El soci fundador de l'empresa Daniel Leiva ha considerat que "els bons resultats obtinguts en aquest primer semestre del 2017 es deuen al model de negoci que ofereix MK Premium. L'agilitat de compra, sense necessitat de finançament bancari, garanteix als venedors d'edificis una ràpida i discreta transacció".

MK Premium, que es troba en fase d'expansió, ha iniciat plans estratègics per obrir mercat a Madrid, una dada que reforça el fiançament de la companyia.

contador