La Generalitat demanarà una "reunió urgent" amb Ryanair pel tancament de la base de Girona

Europa Press | 23 ago, 2019 21:53

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ha anunciat que demanaran una "reunió urgent" amb Ryanair després de comunicar aquest divendres el tancament de la base de Girona, a més de les de Las Palmas, Tenerife i Lanzarote.

En declaracions al canal 3/24 recollides per Europa Press, Gavín ha sostingut que demanaran a l'aerolínia que els exposi quins són les seves previsions davant la "amenaça" d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) a la base gironina, que els sindicats calculen que pot afectar a 164 empleats, entre tripulants de cabina i pilots.

Gavín ha raonat que això es podria traduir en un tancament total, parcial o temporal de la base a Girona, però que creu que no afectaria a les rutes de l'aerolínia.

En aquest sentit, ha explicat que el conveni que té la Conselleria de Territori amb Ryanair "no té cap relació" amb tenir base a Catalunya sinó que està vinculat a rutes i passatgers.

Gavín ha criticat que empreses com Ryanair cerquen constantment situacions com aquesta per aconseguir suports econòmics i acords econòmics més favorables: "Aquesta és la història".

contador