La cadena d'autoescoles Hoy-voy va facturar 7,8 milions el 2017

Europa Press | 09 mar, 2018 11:15
ep autoescola hoy-voy
Autoescola Hoy-voy HOY-VOY

BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

La cadena d'autoescoles Hoy-voy va tancar l'exercici 2017 amb una facturació de 7,8 milions d'euros, un 60,2% més que l'any anterior, quan els ingressos es van situar en 4,7 milions, un creixement que l'empresa ha atribuït a l'obertura de nous centres, passant de 13 a 22 autoescoles.

De cara a aquest 2018, quan la companyia ja ha obert dos centres a Badalona (Barcelona) i Reus (Tarragona), l'objectiu és inaugurar un mínim de vuit autoescoles més, tant a Catalunya com en altres llocs d'Espanya, com Zaragoza, País Basc, Llevant i Andalusia.

A més, Hoy-voy preveu registrar una xifra de negoci superior als 13 milions d'euros aquest 2018, així com 20.000 altes de nous alumnes.

"Després d'un 2017 complicat marcat per la vaga d'examinadors, aquest any treballem per poder oferir nous permisos de conduir i acabar d'encaixar el nostre model fora de Catalunya", ha indicat el cofundador d'Hoy-voy, Carlos Duran.

Actualment, la cadena compta amb 24 autoescoles situades a la ciutat de Barcelona (4), Badalona (2), Cerdanyola del Vallès, Cornellà, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa (Barcelona), Girona, Lleida, Tarragona, Reus (Tarragona), Madrid, Castelló, Palma de Mallorca i Valladolid.

contador